Διαδικασία Εύρεσης Προσωπικού

Χαιρόμαστε πολύ να σας έχουμε μαζί μας στο ξεκίνημα αυτό, μιας διαδικασίας «ταιριάσματος» (match) εργαζόμενων από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να βγουν στο εξωτερικό, με θέσεις εργασίας στο χώρο της εστίασης. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας και της τριβής μας με ελληνικά εστιατόρια του εξωτερικού, κατανοούμε πλήρως τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή τη διαδικασία και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φροντίσει, μέσω των βημάτων που ακολουθούμε, να συλλέγουμε και να παρέχουμε, όσο το δυνατόν πληρέστερα, τις πληροφορίες που χρειάζονται και οι δύο πλευρές (εργοδότης κι εργαζόμενος).
Είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας εύρεσης προσωπικού.

“Στόχος μας είναι να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για τις κατάλληλες θέσεις”

Πως το κάνουμε αυτό;

  1. Αναζήτηση βιογραφικών από την πλήρως ενημερωμένη βάση του το ergazomenos.gr.
  2. Προσωπική συνέντευξη με ερωτήσεις που προήλθαν κατόπιν έρευνας σε συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης του εξωτερικού.
  3. Δημιουργία βίντεο συνεντεύξεων για να εξασφαλίσουμε στην επιχείρηση την καλύτερη δυνατή εικόνα του εργαζόμενου.
  4. Διαμεσολάβηση για την πλήρη ενημέρωση του εργαζομένου για την θέση εργασίας και τις συνθήκες διαβίωσης τού στο εξωτερικό.
  5. Εγγύηση αποστολής νέου ατόμου στην περίπτωση μη ταιριάσματος του πρώτου. "Στόχος μας το κατάλληλο ταίριασμα για μια μακροχρόνια συνεργασία"Για αυτό, αναλαμβάνουμε για εσάς:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας